• 0755.037.571
  • contact@freshpot.ro

DESPRE NOI

Succesul pe care l-am avut de-a lungul anilor si faptul ca am reusit sa ne diferentiem de competitie s-a datorat faptului ca oferim o gama complexa de solutii si servicii de aprovizionare cu legume unitatilor de alimentatie publica.

Onoram comenzile ireprosabil, livram produse de cea mai buna calitate si, bineinteles, oferim partenerilor nostri cel mai bun raport calitate-pret.

Astfel, compania noastra a reusit in tot acest timp sa dezvolte o retea de clienti fideli si sa sa evolueze intr-un domeniu vesnic competitiv precum cel al alimentatiei publice.

Pentru că găsești ceea ce ai nevoie pentru întreaga familie, atât pentru gurmanzi, cât și pentru cunoscători.
Pentru că un cât mai bun raport “alegeri de calitate”/”timp” nu mai este demult un aspect ce ține de lejeritate sau lipsă de implicare față de calitatea alimentelor pe care le consumi. Este un act de respect față de propria persoană, față de timpul tău pe care poți alege să îl folosești în orice alt fel important pentru tine.
Pentru că România nu are doar peisaje și bogății naturale ce așteaptă să fie descoperite, ci și producători autentici care îmbină tradiția cu prospețimea într-un mod de care vă puteți convinge într-un singur fel: făcând din comenzile pe FreshPot.ro un obicei zilnic!